Monday, June 6, 2011

huwaaaaa :'(


Tuesday, May 31, 2011

POWER texTURE

myFOLDER

kemain lagi ni semua meseg ni dia hantar dekat aku , hehe sebab apa aku simpan ? malam malam boleh baca (best sikit ), kalau aku nak curang ke apa aku baca compem tak jadi nak curang , HEHE serius ni statement ni serius !!

(^,^) hye dear , my moon , my angle , my sunshine , my apple , my chick ,
  my sweety pillow !!i'm miss you

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
i'm miss you (sebab : bukan selalu orang rindu ye dak ?)

(^,^) i'm sorry myQUEEN !! aisheteruu my buncy rocket power

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
rocket (sebab : jangan tanya aku kenapa aku tak tahu )

(^,^) u're my sunshine , when i wake up , ur my 1st i will find ,hehe ur mycar ,you bring and take me into your life
u're my helmet im not wearing you , but i need you to more feel safe hehehe

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
u're my sunshine , when i wake up , ur my 1st i will find (sebab : korang ada ke ? ADA ? )

(^,^) ehh biy ada lahh sayaang , cinta biy kasih biy puteri biy , cintabiy , intan biy , manja biy , berlian biy , aku cintakan kau selamanya sayaang

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
biy (sebab : bila dia BAHASAKAN diri dia biy dah cukup buat aku rasa happy ^^)

(^,^) sayaang huny , princess , sunshine, darling ,baby , dear , intan , berlian , queen , babygirl , all that
     is you sayaang , my love more and more everyday <3

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
baby (sebab : bukan selalu dia panggil aku cem tuu kekadagg je tau )

(^,^) biy kena tunda haa sayaang , t sampai umah biy bgtau k sayaang ? nite darling huny dear baby mmuah

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
biy kena tunda (sebab : comel kan ? >,< )

(^,^) auucchh , rindu sangat sangat nihh sayang , umah lg ni ha ! kawan tak databg lagi , huny online
 jangan gatal degan kenkawan , biy sekarang dah pandai jelouse

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
 biy sekarang dah pandai jelouse (sebab : dulu tk pandai sekrang dah pandai , so GOOD)

(^,^) ur eyes so beautiful , ur lips so gorgeous , ur voice so nice , ur hair very awesome , ur face verry cute , ur manner like a kids anything you do i like ! trust me !

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
ur manner like a kids (sebab : aku pun rasa aku mcam tu sebab aku menonton dora de explora )

okay dah la , cukup la aku dah nak termuntah dari tadi , baru tulis tu dah loya  tggu je bila laa nak muntah, tah korang yang baca ni apa rasa aku pun tak tahu lahh , awas awas :)
myFOLDER

kemain lagi ni semua meseg ni dia hantar dekat aku , hehe sebab apa aku simpan ? malam malam boleh baca (best sikit ), kalau aku nak curang ke apa aku baca compem tak jadi nak curang , HEHE serius ni statement ni serius !!

(^,^) hye dear , my moon , my angle , my sunshine , my apple , my chick ,
  my sweety pillow !!i'm miss you

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
i'm miss you (sebab : bukan selalu orang rindu ye dak ?)

(^,^) i'm sorry myQUEEN !! aisheteruu my buncy rocket power

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
rocket (sebab : jangan tanya aku kenapa aku tak tahu )

(^,^) u're my sunshine , when i wake up , ur my 1st i will find ,hehe ur mycar ,you bring and take me into your life
u're my helmet im not wearing you , but i need you to more feel safe hehehe

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
u're my sunshine , when i wake up , ur my 1st i will find (sebab : korang ada ke ? ADA ? )

(^,^) ehh biy ada lahh sayaang , cinta biy kasih biy puteri biy , cintabiy , intan biy , manja biy , berlian biy , aku cintakan kau selamanya sayaang

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
biy (sebab : bila dia BAHASAKAN diri dia biy dah cukup buat aku rasa happy ^^)

(^,^) sayaang huny , princess , sunshine, darling ,baby , dear , intan , berlian , queen , babygirl , all that
     is you sayaang , my love more and more everyday <3

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
baby (sebab : bukan selalu dia panggil aku cem tuu kekadagg je tau )

(^,^) biy kena tunda haa sayaang , t sampai umah biy bgtau k sayaang ? nite darling huny dear baby mmuah

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
biy kena tunda (sebab : comel kan ? >,< )

(^,^) auucchh , rindu sangat sangat nihh sayang , umah lg ni ha ! kawan tak databg lagi , huny online
 jangan gatal degan kenkawan , biy sekarang dah pandai jelouse

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
 biy sekarang dah pandai jelouse (sebab : dulu tk pandai sekrang dah pandai , so GOOD)

(^,^) ur eyes so beautiful , ur lips so gorgeous , ur voice so nice , ur hair very awesome , ur face verry cute , ur manner like a kids anything you do i like ! trust me !

perkataan paling comel+sweet=paling aku suka  :
ur manner like a kids (sebab : aku pun rasa aku mcam tu sebab aku menonton dora de explora )

okay dah la , cukup la aku dah nak termuntah dari tadi , baru tulis tu dah loya  tggu je bila laa nak muntah, tah korang yang baca ni apa rasa aku pun tak tahu lahh , awas awas :)

GAJET GAJET :)